top of page
Αναζήτηση

Ξεκίνησαν τα νέα μας εργαστήρια!

Έως 4 άτομα. Τραπέζια, εργαλεία & χώρος απολυμαίνονται σε καθημερινή βάση

Αγαπημένες/οι δημιούργησα αυτόν την ανάρτηση για να σας ενημερώσω ότι το εργαστήριο, σε αυτή τη μετά - κορωνοϊό εποχή θα λειτουργήσει με έναν διαφορετικό τρόπο.


Συγκεκριμένα, όποιος επιθυμεί να ολοκληρώσει μια παλιότερη κατασκευή του ή να ξεκινήσει μια νέα θα μπορεί να έρχεται με ραντεβού.

Το εργαστήρι θα είναι ανοιχτό καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή), από τις 19:00 και θα δέχεται σε καθημερινή βάση, με ραντεβού, αυστηρά έως 4 άτομα (ούτε ένα παραπάνω), τα οποία θα πρέπει να έχουν μαζί τους μάσκα και γάντια εφόσον επιθυμούν.


Τα τραπέζια, τα εργαλεία και ο χώρος θα απολυμαίνονται σε καθημερινή βάση. Προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να μου στέλνετε μήνυμα, ώστε να κρατηθεί η θέση την ημέρα που επιθυμείτε.

Οι κατασκευές που θα φτιάχνουμε μπορούν να είναι ελεύθερες. Δηλαδή, ό,τι θέλει ο καθένας, ενώ οι μέρες συνάντησης μπορεί να είναι μία ή περισσότερες εντός της εβδομάδας, ανάλογα πάντα με τη διαθεσιμότητα του χώρου και την πρόοδο των εργασιών. Χθες, δοκιμαστικά, ξεκινήσαμε με την Έφη και τη Χριστίνα, ένα φωτιστικό με ένθετα πολύχρωμα κρυσταλλάκια. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο amkepolytropon@gmail.com ή καλώντας στο κινητό 6945267230


Σας περιμένουμε!



62 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page